AFA Fray Luís de León

divendres, 15 de juny del 2018

Ei Pirates!!!


Com ja sabeu demà dissabte fem la gran festa de fi de curs. Aquet any convertirem el pati de l'escola en una illa refugi de pirates. Us animem a venir disfressats (no hi ha excuses un mocador o un ull tapat i ja sou un pirata més!)

I què hi haurà aquest any? doncs com a totes les illes pirates hi haurà aigua, moooolta aigua, a la secció de jocs d'aigua.

Els nens i nenes podràn convertir-se en pirates amb el pintacares i els diferents tallers que hem preparat (espases amb globus, vaixells pirates, xapes.....).

Com bons i bones pirates haurem de trobar el tresor amagat seguint les proves de la Gimcana. Hi haurà informació de com apuntar-se a la festa.

Però si només voleu ballar, a més de la música habitual podreu moure l'esquelet a la masterclass de Zumba.

I com sabem que tot això canse i molt, tindrem oberta la nostra Taberna i, el més important, Els Menjars del Món, on podreu recuperar forces amb els plats donats per pares i mares de l'escola i que servirà per recaptar diners per donar color a l'escola.

I, per acabar, canó d'escuma!

Anem a l'informació pràctica:

Horari: 10h -14h

L'entrada a l'escola és lliure per tothom, però per poder fer ús de la secció Jocs d'aigua així com dels tallers i resta d'activitats esmentades, serà necessari que el nen/a tingui la pulsera de la festa.

Socis/es: s'entregarà a cada nen i nena 1 xapa per bescanviar per un esmozar + 1 pulsera per gaudir de totes les activitats + 1 regal

No socis/es: entrada lliure. Es podran comprar pulseres a un cost de 3€. Així mateix, al bar es podran adquirir esmorzars a 2€.

Aquest any vendrem tiquets que tindran un preu unitari de 0'50€. Veureu que els preus estaran anunciats en tiquets. Per exemple, 1 beguda = 2 tiquets (=1€). Volem intentar agilitzar les cues, i creiem que una forma és que pogueu bescanviar euros per tiquets per tot el matí. Aquest tiquets serviran també per adquirir els plats dels menjars del món (2 tiquets = 1 ració)

Recomanem portar protecció solar, roba i calçat còmodes que puguin mullar-se i també roba de recanvi.

Demanem, si us plau, la vostra col·laboració per cuidar les instal·lacions de l'escola i fer ús de les papereres. Agraïm que no porteu globus d'aigua, l'organització facilitarà els necessaris per la gimcana, però penseu que retirar trocets de globus del pati és molt complicat. Recordem que està totalment prohibit accedir a les zones que tinguin l'accés precintat (zones P3 i plantes superiors) Cuidem l'escola!!

Ens veiem dissabte pirates!! 


Si vols tenir tota l'info de l'Ampa segueix-nos a Instagram: @ ampafrayluis.santacoloma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada