AFA Fray Luís de León

dijous, 1 de març del 2018

SOS AMPA

Preguem màxima assistència a la propera assemblea del dia 7 de Març a les 18:30h, per decidir entre tots i totes el futur del nostre Ampa.

Durant els darrers anys hem estat portant la gestió entre un grup molt reduït de persones. Ha arribat un moment que lamentablement se'ns fa molt difícil continuar així. I ens fa molta pena, però el curs vinent serà completament impossible.

Sou molts els que ens heu comentat més d'una vegada que per tema de feina/horaris no podeu participar. Hem pensat que una forma de possibilitar que més gent pugui participar sense ser tanta càrrega és crear grups de treball o comissions per àrees o, fins i tot temes concrets que permetin fer un seguiment més a distància (WhatsApp) i més concret. Sense l'atabalament que suposa portar tot alhora.

Però si teniu cap idea diferent, suggeriment, iniciativa o inquietud de qualsevol tipus, si ús plau, veniu o enviu-nos un missatge. L'Ampa som tots i totes!

Som moltes les coses que perdríem si l'Ampa desapareix i moltíssimes les que podríem fer si més gent aporta una miqueta del seu temps. 

Mireu aquest vídeo:https://youtu.be/98LIbVbtZ-I

Us esperem!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada