AFA Fray Luís de León

divendres, 31 de març del 2017

Resum assemblea general

Primer de tot agrair als pares i mares que van assistir a la reunió pel seu temps i bones idees.

Vam començar amb la situació econòmica de l'Ampa, fent un repàs des de que va començar la junta actual fins ara. Quants diners hi havia, quan hem gastat i en què, quins ingressos hem tingut, etc.

Com vem veure que hi havia coses que fem que no es coneixen hem pensat en fer un post específic explicant-ho. En uns dies el tindreu.

Es va decidir aumentar la col·laboració econòmica de l'Ampa a l'escola per tal de donar suport al canvi en la metodologia (ambients) i millora dels espais que l'equip directiu i de mestres estan fent.

En aquest sentit vam comentar la transformació que s' està portant a terme a l'escola amb una valoració positiva per part dels assistents.

I a partir d'aquí vam parlar de moltes coses:
De les extraescolars, com es podien millorar, quines es poden ofertar (la famosa piscina;-).

Es van comentar també suggerències per paliar la manca de gimnàs tancat.

Diverses idees de com millorar la comunicació Ampa amb les famílies.

La possibilitat de les famílies o els propis nens de recaptar diners per les colònies (explicar que l'escola enten que només es posible si, amb independència de qui ho organitzi o hi participi, els guanys s' haurien de repartir entre tots els nens i nenes de la classe).

De la festa de final de curs...Del paper dels delegats de classe.... De mirar de comprar un projector i fer divendres de cinema..... com veieu de moltes cosetes que se' ns fa molt difícil resumir en un post.

Si esteu interessats en algun punt en concret passeu per l'ampa o via email i intentarem explicar-vos tot.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada