Ampa Fray Luís de León

c. Sant Joaquim, 91 - 08922 Santa Coloma de Gramenet - Tel. 93.386.72.51 - C/e: ampafrayluis.santacoloma@gmail.com

divendres, 20 de gener de 2017

RECOMANEMClarinetàrium

Un espectacle concert que permet acostar-se a la història de la música d’una manera diferent: una bona combinació de música, petits experiments i història!
Els protagonistes de Clarinetàrium són els tres millors científics del món, els Doctors Una Cosa Rara. Tots tres tenen un únic objectiu: trobar el clarinet perfecte. Per això disposen d’un laboratori equipat amb l'última tecnologia que permet als tres científics fer tot tipus d’experiments. Gràcies a una màquina del temps, descobriran quins van ser els primers clarinets de la història, i també tindran tot el material necessari per fer instruments impensables. Els Doctors Una Cosa Rara disposaran de clarinets d’ara i d’abans que els permetran tocar músiques modernes i antigues. És per això, que els nens i nenes que participin en aquesta activitat podran fer un recorregut a través de la història de la música d’una manera ben diferent, agafant el clarinet com a protagonista. Els participants s’adonaran que a mesura que evoluciona l’instrument, també evoluciona la història de la música.

Clarinetàrium és un espectacle concert que combina música, petits experiments i història, i que permet conèixer el passat i el present del clarinet. Aquest espectacle familiar està dissenyat per l’Ensemble Una Cosa Rara.

Data inici: Dissabte, 21 Gener 2017
Data fi: Diumenge, 29 Gener 2017

A partir de 5 anys

Horaris
Dissabtes 21 i 28 de gener a les 18 h i diumenges 22 i 29 de gener a les 12 h

Preu: 6 €, consulteu descomptes
Trobareu més informació al web del CAIXA FORUM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada