AFA Fray Luís de León

diumenge, 18 de setembre del 2016



Benvinguts/es  al nou curs escolar,

Volem començar el curs amb alegria i què millor que una festa de benvinguda? És per això que us informem que el pròxim divendres 23 de setembre farem la festa que no vam poder fer al juny per acomiadar el curs. A partir de les 17:30h. i fins les 20:30h. tindrem al pati de l’escola inflables, jocs, manualitats, maquillatge,berenar per als nens socis,servei de bar, música... Per a tots els socis del curs passat és gratuïta i els nens/es de P3 que comencen també. Podeu passar per l’AMPA a buscar les polseres i els tiquets de berenar o també el mateix dia de la festa. Els no socis hauran de pagar 3 euros per la polsera i així poder gaudir de les activitats de la festa. Ja sabeu que nosaltres som mares i pares com vosaltres i que l’AMPA som tots!! Sense la vostra col·laboració i ajuda no podem tirar endavant!

L’horari d’atenció a les famílies seran els Dimarts i Dijous de 16:30 a 17:30h. També us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic o whatsapp.

L’AMPA també organitza les activitats extraescolars per als Socis i el servei d’acollida.
Preu soci: 15 euros anuals – 5 euros anuals per cada germà.

REUNIONS I INSCRIPCIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS:
19 de setembre a les 16:45 h. Reunió per a les activitats d’ anglès, expressió artística,pastelina màgica, guitarra, còmic, karate, ball, patinatge i tennis.
20 de setembre a les 16:45 h. Reunió per a les activitats de Fútbol, multi esport i hoquei patins.

Recordeu portar fotocòpia de la targeta sanitària i número de compte bancari. Podreu  fer-vos Socis abans de fer la inscripció. Us hi esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada