AFA Fray Luís de León

diumenge, 13 de setembre del 2015

TORNEM AL COLE!!

Bon dia!
Per fi ha arribat el dia, demà comencem un nou curs!!   CURS 2015-16

Comencem un nou curs com els nostres nens i nenes amb molta il·lusió i energia. Moltes idees i molts plans.

Donem la benvinguda a totes les families que aquest any es sumen a l'escola tant a P3 com a qualsevol del cursos superiors. Sapigueu que si teniu cap dubte o inquietud estem a la vostre disposició... o com deia Jaume Sisa



I sense més rotllos que ja tindrem temps,  anem amb l'informació pràctica:

FULL D'INSCRIPCIÓ
Demà sortiran els nens i nenes amb el full d'inscripició. No hem modificat el preu, matenim 15€ per nen i 5€ més per cada germà adicional.
Recordeu que (a més de col·laborar amb l'escola amb les aportacions econòmiques i de material que fem i dinamitzar-la amb festes i activitats que organitzem i de participar de forma activa a l'educació dels vostres fill-es, cosetes que en un proper post us recordarem) els socis tenen els següents avantatges:

- Reducció cuota del Servei d'Acollida Matinal
- Reducció cuota d'extraescolars
- Accés al carnet de la Federació d'AMPAs de Sta.Coloma per obtenir descomptes a les botigues adherides.
- Berenar/esmorzar a les festes organitzades per l'AMPA (castanyada, extraescolars,fi de curs...)
- Regal a la festa de fi de curs

Aquest any tindreu l'opció de triar si voleu col·laborar de forma activa a l'AMPA formant part d'alguna de les comissions que volem crear. Cas que us animeu a marcar alguna opció ens possarem en contacte de seguida per informar-vos

HORARI DE L'AMPA

Dimart i Dijous: 16:30h a 18h.
Recordeu que podeu contactar amb nosaltres sempre que volgeu a través de l'email o acudint al vostre delegat o delegada de classe

EXTRAESCOLARS

Demà sortiran tots el nens i nenes de l'escola amb l'informació de les extraescolars que oferim aquest curs.

Com veureu hem volgut diversificar una mica l'oferta i hi ha algunes novetats. Hem preparat una graella amb una mica de tot. Tenim esports de sempre, patinatge i ball com sempre. I obviament anglés, teatre i plastelina màgica. Però també hem volgut continuar apostant per activitats que barrejan l'activitat física amb l'expressió artística com el circ o la novetat de la capoeira.
Introduint activitats que puguessin adaptar-se al més petits com multiesport. O als més grans com còmic.
Com sabeu una de les nostres fixacions és aconseguir compartir temps de qualitat entre pares i fills, per això hem afegit  la cuina freda ara que està tant de moda això de ser un masterchef.

Però hi ha més, com guitarra i escacs. Activitats divertides i que sense voler fan que els nostres fill/-es balluguin el cervell.

I Zumba per mares i pares! ep, que també necessitem estar en plena forma per seguir el nou curs!

Com sempre no sabrem quina acollida tindran i no podrem confirmar quins grups tenen el mínim d'al·lumnes necessaris perque surti l'activitat fins que no tinguem totes les sol·licituds.Igualment estem treballant per mirar d'organitzar d'altres que ens han arribat veus que volieu o bé en col·laboració a l'escola, de les quals ja us anirem informant.

Duran el dies 16,17 i 18 de septembre de 16:30h a18h recollirem les inscripcions. Si no podeu venir podeu avançar-la per email. Després farem la reunió informativa el dia 23 de septembre a les 16:30h on us informarem de les activitats que han sortit i assitiran els monitors de les activitats per informar-vos del funcionament durant el curs.


SERVEI D'ACOLLIDA MATINAL (SAM)
De 8h o 8:30h a 9h. Confirmem preus en els propers dies, però en principi seran igual que el curs passat.

Bé, acabeu de passar un bon cap de setmana i descanseu que demà serà un dia ple d'emocions.

Us desitjem un molt bon inici de curs!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada