AFA Fray Luís de León

dimarts, 20 de gener del 2015

LA MAR DE SALATS¡¡¡¡¡

Aquest any el tema de la rua serà el mateix que el de l’escola: EL MAR.

Per optimitzar temps i recursos, els nens i nenes aniran amb la disfressa que els hi preparem per l’escola.

I els pares i mares a escollir entre una de les següents disfresses:

ESTRELLA DE MAR /// PEIXITUS // CRANC // MEDUSES // NEPTUNO (a sota trobareu les fotos amb les idees)

Els patrons i el tipus de tela (“foam” =tela amb una mica d’escuma) són per tots igual i cadascú els podrà personalitzar escollint els colors i detalls que preferiu.

Ja tenim els patrons a la vostra disposició a l’AMPA. D’aquesta manera podreu venir amb paper de manila o qualsevol altre per fer la còpia del patró i fer la disfressa a casa o bé, si passeu per la tarda, fer la disfressa allà mateix i així ens ajudem els uns als altres. Farem horari especial i l’AMPA romandrà oberta als matins de 8h a 10h i a les tardes de 16:45h a 18:30h a partir de dimecres dia 21.01.15.

Hem demanat preus a la “Barbara” i si dieu que veniu del Fray Luis la deixen per 4,25€/m (calculeu 2metres per disfresa). La tela del Neptuno a 1,95€/m. Les meduses recomanen una tela tipus gasa de seda, dependrà del color i de les tires que hi penjeu (tela o plàstic).

Les despeses de la rua s’abonaran entre tots els participants (benzina i decoració del camió, generador, begudes, etc) hem pensat que amb 5€ per adult podrem cobrir totes les despeses.

Animeu-vos!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada