AFA Fray Luís de León

dilluns, 25 de novembre del 2013

CARNET FAMPAS COMERÇ I GIMCANA‏

Benvolgudes famílies,

Com ja deveu saber, la Federació d'AMPAs de Santa Coloma de Gramenet (FAMPAs) —entitat a la qual està associada la vostra AMPA— va impulsar, el curs passat, el projecte AMPAs-Comerç.

Aquest projecte, entre d’altres objectius, té el de generar un únic carnet per a totes les famílies sòcies de les AMPA federades amb beneficis i descomptes a nombrosos establiments i comerços de la ciutat, així com al Teatre Segarra i a l'Auditori de Can Roig i Torras.

A cada família sòcia li correspon de forma gratuïta un carnet, que ha d’anar a nom d’un membre de la família, major d’edat (titular). Podeu demanar un segon carnet amb un cost d'1€ (en concepte de duplicat). El carnet té un any de validesa (any escolar).

Per recollir els nous carnets o renovar l’antic, passeu per l’AMPA. RECORDEU que només tindreu dret al carnet si heu pagat la quota de l’AMPA.

GIMCANA: El dissabte 30 de novembre es farà una gran gimcana familiar pels comerços dela ciutat. Hi haurà premis per a les famílies i les AMPA (tiquets regals) i una festa amb actuacions a la plaça de la Vila. 

Per participar us haureu d’inscriure (quan vingueu arecollir el carnet o a posar-li l'enganxina als que sou del curs passat) i us donarem mésinformació. ANIMEU-VOS A PARTICIPAR! Està pensada per fer tres zones: Centre, Singuerlín i Fondo, i totes tres zones tindran com a punt final i de trobada la plaça d la Vila.

Podeu omplir la butlleta que us adjuntem i entregar-la a l'AMPA! 

L'últim dia per fer l' inscripció per la GIMCANA del dia 30 de novembre, és el dia 26 de novembre.

Animeu-vos que serà molt divertit. Marqueu a quina zona us voleu apuntar!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada