AFA Fray Luís de León

dimarts, 10 de maig del 2011

Declaració Unitària "Pel futur de l'educació pública a Catalunya"




La Declaració unitària s'ha presentat en roda de premsa per reclamar públicament que, en el context actual, l'atenció al centre, a l'aula i a l'alumnat sigui prioritària en la inversió pública. L'educació és la millor eina que tenim per superar l'actual situació de crisi econòmica i social, i especialment l'educació pública, l'única que pot garantir la cohesió social, els valors de solidaritat, la no discriminació, i la igualtat d'infants, joves i ciutadania en general.
La Declaració és compartida, constructiva, convençuda i compromesa.
Es reclama que les polítiques no vagin en detriment de tots els serveis públics, ja que així el pes de la crisi recau sobre les esquenes dels sectors més desafavorits.
Es manifesta la voluntat i compromís per contribuir a la millora i a l'enfortiment de l'educació pública del nostre país i reclamen al Govern de Catalunya i al Departament d'Ensenyament que prengui les decisions correctes per consolidar l'educació pública com un dret de tota la ciutadania.
Amb aquesta declaració unitària, a més, es proposa al Govern de la Generalitat dotze mesures per fer possible una educació pública de qualitat, equitativa i democratica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada