AFA Fray Luís de León

dimecres, 26 de novembre del 2014

ASSAMBLEA GENERAL

Hola famílies!!

Com ja sabeu aquesta tarda hem celebrat l'Assamblea General de l'Ampa. No patiu si no heu pogut assistir, ara mateix us resumim els punt més importants que hem tractat.

Hem parlat sobre tot de la renovació de la Junta actual. L'any vinent ja no hi seran a l'escola i, per tant, tindrem convocatòria d'eleccions...però qui es presentarà?? Doncs, d'això hem parlat, per tal que hi tinguem nova junta s'ha de presentar candidatures... Qui s'anima??

Però què és això de la Junta? I quan de temps m'hauré d'estar si em presento?? Són qüestions que s'han plantejat i que comentarem en una propera entrada.

Per tal de facilitar la gestió de l'Ampa, s'ha proposat crear diferents comissions de treball. Cadascuna d'aquestes comissions s'encarregarà de la gestió d'una part concreta (festes, comunicacions, extraescolars,etc) Pensem que d'aquesta manera serà més fàcil que tothom que tingui ganes de participar ho pugui fer. De moment, ho deixem aquí, però tornarem amb tots els detalls, ja què aquesta nova organització es mereix la seva pròpia entrada també.

També hem parlat de la colaboració amb la Marató de TV3. Us esperem a tot i a totes el proper dia 4! El nens i nenes de les extraescolars estan treballant de valent per fer una exhibició inolvidable i molts pares i mares portaran diferents berenars per poder recaptar el màxim possible de diners per la Marató. No podeu faltar!!

I per últim, però no menys important: el Projecte Pati. Volem un pati millor...no, volem el millor pati del món! Us adjunto el contingut del document amb el detall d'aquest projecte que ben segur us agradarà molt.




PROJECTE:  FORMIGUES TREBALLADORES

RESUM DEL PROJECTE:
Aquest projecte el realitzarem pares , mares, mestres, infants de l'escola que vulguin participar. Anirem a poc a poc perquè és un projecte costós i que necessita de la col.laboració de tots els que volguem un pati millor per als nostres infants.
Volem fer alguns canvis en el pati de l'escola que inclouràn:

                     Pintar la barana que va del pati de P3 al pati de cicle inicial amb els colors bàsics (vermell, groc, blau i verd).
                     Pintar la columna que va del pati de P3 al pati de cicle inicial tambè de colors (cada paret d'un color diferent)
                     Arreglar i pintar les diferents parets del pati (blanc) i la part de sota de color gris.
                     Pintar els bancs de fusta ,que hi ha als patis, de colors ( cada fusta d'un color diferent )
                     Pintar la tanca esquerra del pati gran ,de color verd.
                     Posar jardineres amb herba trepadora a la tanca del pati de cicle inicial.
                     Pintar alguna paret del pati gran simulant obres de pintors que treballem a l'escola  (mondrian, miró, picasso, kandinsky...)


PATI DE P3:
                     Habilitar la part de la font del pati de P-3 per a joc simbòlic possant al terra gespa artificial.
                     Pintar les dues parets del racó del pati de P3 de color blau cel i pintar papallones, un arc de sant martí, un sol,etc.
                     Possar a les parets del racó del pati de P3 unes jardineres amb arbrets, herbes aromàtiques,etc.
                     Possar una caseta de fusta o fer una cabana com la dels indis.

JOGUINES PER AL PATI (cicle inicial, mitjà i superior)
                     Comprar (gàbies, carros...) que es puguin tancar amb candau (perque no s'emportin les joguines les persones que salten al nostre pati quan està tancat) per poder guardar joguines (pilotes , cordes, pilotes saltarines, anelles, aros,bitlles, peces de construcció grans, patinets...) o bè amb rodes per poder treure i guardar.
                     Tenir algú racó tranquil per poder mirar contes, revistes...
                     Possar en una paret pissarra adhesiva i guissos per pintar.

PER MÉS ENDAVANT:

                     Habilitar una part del pati de cicle inicial amb el terra de suro per poder possar mobiliari de joc (plataformes d'equilibri, tobogan amb circuit de desnivells...)


PER QUÈ HO VOLEM FER?

Perque pensem que el pati és molt important per al desenvolupament físic i social dels nostres infants .Mitjançant el joc els infants experimenten, senten, gaudeixen, es relacionen, descobreixen,etc.  Excepte els patis d'infantil i la pèrgola, els nostres patis són patis molt cimentats amb pistes de bàsquet i fútbol amb gaires alternatives més. Volem que els patis de la nostra escola siguin patis amb diversitat de  racons i opcions per als nens i les nenes. Volem més presència de colors, natura, oferir als infants la oportunitat de gaudir de colors, olors, que es puguin trobar formiguetes,marietes,etc. Espais per estar relaxats, espais per fer volar la imaginació, espais per a l'esport, espais per a la creativitat...

1 comentari:

  1. Ostres, molt bona proposta! És ideal tot el que heu dit! Ja tinc ganes de començar a fer els canvis! Felicitats!

    ResponElimina